Kategoriler
Proje Haberleri

Kervancı Parkorman 2. Etap son daire sahibini bekliyor

Kervancı Parkorman 2. Etap projesinde kalan son daire sahibini bekliyor. Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Kervancı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 12 adet konut bloğu bulunmaktadır. Bloklarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kervancı İnşaat güvencesi ile geliştirilen projede her biri 5 katlı olmak üzere toplam 12 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 bahçe katı daire brüt 90 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca 2 artı 1 bahçe katı daireler net 75 metrekare büyülüğe sahip olmaktadır. Söz konusu proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Bunun yanı sıra daireler birinci sınıf malzemeler kullanılarak inşa edilmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal faaliyet alanları içerisinde; açık yüzme havuzu, spor salonu, hamam, sauna, çocuk oyun parkları, tenis kortu, basketbol sahaları ve yürüyüş yolları bulunmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Tüm konutların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte bütün konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi özellikler yer almaktadır. Bunun yanı sıra tüm daireler laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kervancı Parkorman 2. Etap konumu hakkında

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen projede konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yer almaktadır. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafededir. Bununla birlikte Adliye Sarayı, Hükümet Konağı, okullar bölgesi ve Tema Ormanı yürüme mesafesindedir.

Kervancı Parkorman 2. Etap fiyatları ne kadardır?

Kervancı Parkorman 2. Etap projesinde kalan son daire sahibini bekliyor. Brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 dairenin fiyatı 1.450.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(282) 652 32 12 veya 0(549) 548 79 07 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…