Kategoriler
Proje Haberleri

Keskin Nüans yüzde 60 peşinat seçeneğiyle satışta

Keskin Nüans projesi Osmaniye’nin Merkez İlçesi’nde şehrin ilk aquaparklı sitesi olma ayrıcalığı ile sahiplerini bekliyor. Söz konusu proje ise Keskin İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 68 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler farklı büyüklüklerde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Keskin İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 9 katlı 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 68 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 farklı konsepte sahip 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin 160, 170 ve 200 metrekare olmak üzere 3 farklı seçeneği mevcuttur. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Şehrin ilk aquaparklı sitesi olma özelliğine projede oldukça geniş bir sosyal aktivite alanı bulunmaktadır. İçerisinde; aquaparklı yüzme havuzu, Fitness salonu, spor salonu, hamam, sauna, kamelya, çocuk oyun parkı, kapalı çocuk aktivite odası ve basketbol sahası bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Keskin Nüans konumu hakkında

Proje, Osmaniye’nin Merkez İlçesi Fakıuşağı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin yeni trendi olma yolundaki projede konutlar dağ ve şehir manzarasına sahiptir.

Keskin Nüans fiyatları ne kadar?

Keskin Nüans projesinde yüzde 60 peşinat seçeneği ile satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konutların metrekaresine göre ve bulundığu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 170 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.890.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.990.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Şubat 2023 olarak planlanmıştır.

Bahsi geçen proje hakkında detaylı bilgi için 0(328) 440 00 40, 0(328) 814 64 70 veya 0(532) 257 33 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…