Kategoriler
Proje Haberleri

Keskindere Lavantin Nisan 2023’te teslim

Keskindere Lavantin projesi seçkin aileleri için tasarlanmış müstakil bir alanı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Keskindere İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.456 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 5 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Keskindere İnşaat firması ayrıcalığı tasarlanan proje 1.456 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 5 seçkin aile için tasarlanmış müstakil villalar yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tiplerinden oluşan konutların büyüklüğü brüt 268 metrekare ile 273 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Misafir otoparkına sahip olmakla birlikte her villa için açık otopark alanı yer almaktadır. Üstelik her villanın bağımsız bahçe alanları, eşsiz peyzaj alanı ve müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır.

Kablo TV ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile akıllı cihazlardan villa yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. İç donanım içerisinde; fiber internet, ankastre set, çamaşır odası, duşakabin, giyinme odası, gömme dolap, vestiyer, ebeveyn banyosu, barbekü ve şömine gibi pek çok özellik yer almaktadır. Her villada geniş teras alanları yer almakla birlikte spot aydınlatmalar mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Keskindere Lavantin konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Şehit Ekrem Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin karmaşasından uzak geniş bahçeli olan projede villalar deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Çevresinde kreş, cami, eczane, fuar, hastane, okullar bölgesi, sağlık ocağı ve üniversite bulunmaktadır. Üstelik dolmuş, minibüs ve otobüs durağı yakın mesafede yer almaktadır.

Keskindere Lavantin fiyatları ne kadar?

Keskindere Lavantin projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık gösterebilmektedir. 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 8.000.000 TL ile 9.500.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Nisan 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0531 693 88 22 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…