Kategoriler
Proje Haberleri

Keten Papilio Bomonti hemen teslim

İstanbul şehrine bağlı bulunan Şişli ilçesinde Keten Papilio Bomonti projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Bomonti mevkiinde yaşama kazandırıldı. Yine adından da anlaşılacağı üzere söz konusu olan proje Keten Grup – Primist imzası ile hayata geçirilmiş durumda.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje, tek bloktan meydana geliyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Keten Papilio Bomonti projesi altı katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan proje bünyesinde 30 konut barındıracak şekilde inşa edildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde tasarlanmış vaziyette. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Keten Papilio Bomonti projesindeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa edildi. Söz konusu projedeki konutlar beş farklı plandan oluşan büyüklüklere sahip. Bahsi geçen projedeki konutlar 68 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Bahsi geçen projedeki 1+1 konutlar 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Keten Papilio Bomonti projesindeki 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 900 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar da 1 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.