Kategoriler
Proje Haberleri

Keyif Evler Gaziantep’te yükseliyor

Keyif Evler projesi orman manzaralı konumu ile Sistemli Hayat Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Üstelik bu proje Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi’nde yer almaktadır. 7.000 metrekarelik arsa alnı üzerinde 2 blok ve 88 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sistemli Hayat Yapı güvencesi ile geliştirilen proje 7.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 11 katlı olmak üzere 2 adet blok konumlandırılmıştır. Bu bloklarda toplam 88 adet daire yer almaktadır. Ayrıca daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168, net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 120 araçlık açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde çok geniş bahçe ve peyzaj alanları, ahşap su değirmeni açık ve kapalı çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bungalo tarzında kafe ve kitap okuma alanı, taziye ve toplantı salonları ile spor salonu yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm odalarda dekoratif alçıpan ile birinci sınıf 3 boyutlu duvar kağıdı uygulaması yapılmaktadır. Mat lake boya mutfak dolapları ve kapılar mevcuttur. Bunun yanı sıra her dairede geniş yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Keyif Evler konumu hakkında

Proje, Gaziantep’in Şehitkamil İlçesi Göktürk Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Orman manzarasına sahip konutlar Kalyon Arena Stadı yanında yer almaktadır. Gaziray ve otobüs duraklarına yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte okul ve sağlık tesislerine yakın konumda yer almaktadır.

Keyif Evler fiyatları ne kadar?

Keyif Evler projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik arklı kat ve cephe seçeneklerine sahip projede her bütçeye uygun konut mevcuttur. Brüt 168 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (505) 176 66 23 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…