Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Gold Residence satışları devam ediyor

Kılıç Gold Residence modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Esenyurt İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. 10.729 metrekare üzerinde yükselen sitede 2 blok residence ve 2 ticari blok olmak üzere 17 adet dükkan ile 425 adet daire bulunmaktadır. Projede 5 farklı tipte 1 artı 1 ve 16 farklı tipte 2 artı 1 daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

10.729 metrekare üzerinde yükselen sitede 2 blok residence ve 2 ticari blok olmak üzere 17 adet dükkan ile 425 adet daire bulunmaktadır. Projede 5 farklı tipte 1+1 ve 16 farklı tipte 2+1 daireler mevcuttur. Satışa sunulan 1+1 dairelerin büyüklüğü brüt 76 metrekare ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2+1 dairelerin büyüklüğü brüt 127 metrekare ile 174 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve açık otopark alanı mevcuttur. Site yüzde 60 yeşil alan ile kaplıdır. Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, doğal yürüyüş parkurları, basketbol, voleybol ve futbol sahası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı ve sauna gibi sosyal donatılar mevcuttur. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Kılıç Gold Residence nerede yer alıyor?

Proje, İstanbul’un Esenyurt İlçesi Yeşilkent Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. İstanbul Havalimanı 27 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Kılıç Gold Residence fiyatları ne kadardır?

Kılıç Gold Residence projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Ayrıca dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 1+1 tip dairelerin satışları devam etmektedir.

Brüt 76 metrekare büyüklüğe sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 3 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 444 31 58 veya 0551 437 86 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…