Kategoriler
Proje Haberleri

Kılıç Vadi Evleri 0,69 faiz kampanyasıyla satışta

Kılıç Vadi Evleri projesi benzersiz tasarımı lüks ve şık bir yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen proje Kılıç İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 10.826 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve toplam 71 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçeneklerine sahiptir. Kılıç İnşaat’a ait projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi haberimizde verilmiştir.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kılıç İnşaat güvencesi ile doğa ile iç içe konumda tasarlanan proje toplam 10.826 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 71 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 arakat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü net 65 metrekaredir. 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü net 95 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü net 170 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü net 169 metrekare olmaktadır.

Proje, konumu, kolay ulaşım imkanı ve rahat bir yaşam sunmaktadır. Üstelik detaylı tasarımı dairelerin her alanında konforlu bir yaşam sürmeye olanak tanımaktadır. Güvenlik sistemleri tarafından sürekli kontrol edilen sosyal tesisler sayesinde keyifli vakitler geçirilebilmektedir. Spor salonu, buhar odası ve hamam gibi hizmetlerin yanı sıra açık hava aktiviteleri de bulunmaktadır. Her yaşa hitap eden etkinliklerle birlikte çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları ve yüzme havuzları da mevcuttur. Her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı yer almaktadır.

Kılıç Vadi Evleri konumu hakkında

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Kavaklı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Ulaşım imkanları ile hayatın akışını kolaylaştıran bölgede yer alan proje E5 ve Metrobüse sadece 6 kilometre mesafededir. Üstelik İstanbul’un her noktasına bağlantı imkanı sunulmaktadır. Yaşam Vadisi’ne yakın mesafede yer almaktadır. Bu sayede kısa bir zamanda yeşillikler içinde yürüyüş, koşu ve bisiklet yollarına ulaşılmaktadır. Aynı zamanda parklar ve geniş çim alanlar ile sosyalleşme alanlarına ulaşılabilmektedir. Toplu ulaşıma kolay ulaşım imkanı ve okul, hastane, alışveriş merkezi gibi lokasyonlar yakın konumdadır. Deniz İstanbul (Batı Marina) 4 dakika, Yeni Havalimanı 30 dakika ve Marmara Park AVM’ye 8 dakika uzaklıktadır.

Kılıç Vadi Evleri fiyatları ne kadar?

Kılıç Vadi Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermekte olup 0,69 faiz kampanyası uygulanmaktadır. 1 artı 1 arakat dairelerin 3.144.150 TL’den satışa sunulmuştur. 2 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 4.809.150 TL’den satışa sunulmuştur. 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 8.107.650 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 8.036.100 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi ise Mayıs 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(535) 793 14 48telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…