Kategoriler
Proje Haberleri

Kınay Panorama Batman’da yükseliyor

Kınay Panorama projesi çok yakında Kınay Mühendislik ve İnşaat’ın en yeni projesi olarak satışa çıkıyor. Projenin konumu Batman’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. 6.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde 68 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kınay Mühendislik ve İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje 6.500 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 68 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 177 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik araç ve yayalar için HGS kartlı sistem bulunmaktadır. Sitenin yüzde 75’lik bölümü yeşil alanlardan oluşmaktadır. Sosyal alanlar içerisinde; 2 adet çocuk oyun grubu, basketbol kortu, futbol kortu, açık fitness, kapalı fitness, kreş, süs havuzları, 360 derece kesintisiz bisiklet ve yaya yolu ve 10 adet kamelya bulunmaktadır.

Jeneratör, asansör, kablo TV, uydu, yangın merdiveni, su deposu ve hidrofor gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Yeni nesil akıllı ev sistemleri ile birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Salon, mutfak, yatak odasında tavan tipi tek yöne üflemeli VRF klima sistemi bulunmaktadır. Ankastre set, birinci sınıf lake mutfak dolapları ve iç kapılar, balkonlarda kare sistem cam küpeşte, çamaşır ve ütü odası, giyinme odası ve ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Kınay Panorama konumu hakkında

Proje, Batman’ın Merkez İlçesi Korik Mahallesi’nde inşa edilmektedir. 360 derece Batman ve 50.000 metrekarelik park manzarasına sahiptir. Yakın çevresi kreş, cami, eczane, hastane, okullar bölgesi ve semt pazarı bulunmaktadır. Üstelik otobüs durakları yakın mesafe yer almaktadır.

Kınay Panorama fiyatları ne kadar?

Kınay Panorama projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 123 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 177 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslim tarihi Mart 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (553) 499 24 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…