Kategoriler
Proje Haberleri

Kios Park Gemlik satışları devam ediyor

Kios Park Gemlik projesi mavi ile yeşilin buluşma noktasında, mükemmel bir manzaraya sahip konumda inşa edilmektedir. Projenin konumu Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Yakup Baytaş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.350 metrekarelik arsa alanı üzerinde 7 blok ve toplam 60 adet daire bulunmaktadır. Projenin tamamı 3 artı 1 farklı konsept ve metrekarelere sahip dairelerden oluşmaktadır. Rahat ve güvenli yaşam alanları sunan proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yakup Baytaş İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje 8.350 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında her biri 4 katlı olmak üzere 7 adet konut bloğu yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bu bloklarda toplam 60 adet daire yer almaktadır. Ayrıca projenin 3 artı 1 farklı konsept ve metrekarelere sahip dairelerden oluşmaktadır. Söz konusu dairelerin büyüklüğü ise 165 metrekare ile 327 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Ferah yaşam alanlarına sahip proje yeşil alanlarla dolu bir konut projesidir. Yaklaşık yüzde 70’i bahçe ve peyzaj alanlarına ayrılmış olan bu proje, birçok imkanı bir arada sunmaktadır. Konutlar, akıllı ev sistemleri, vestiyer, ebeveyn banyosu, otomatik panjur ve görüntülü diafon gibi özelliklere sahiptir. Aynı zamanda sosyal olanaklar bakımından oldukça zengindir. İçerisinde açık yüzme havuzu, oyun parkı, sosyal tesis ve daha birçok sosyal aktivite alanı sunulmaktadır. Bununla birlikte su deposu, güvenlik, otopark ve kapalı garaj gibi olanaklar da proje içinde yer almaktadır.

Kios Park Gemlik konumu hakkında

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde yer alan proje Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu konut projesi Eski Devlet Hastanesi üzerinde, Çamlık Mesire Alanı yol ayrımının devamında bulunmaktadır. Bu konumu sayesinde doğayla iç içe bir yaşam sunarken, şehir merkezine de yakın bir konumda bulunmaktadır. Üstelik projedeki daireler eşsiz deniz ve doğa manzarasına sahiptir.

Kios Park Gemlik fiyatları ne kadar?

Kios Park Gemlik projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık gösterebilmektedir. Farklı konsept ve metrekarelere sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.375.000 TL ile 3.900.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 513 42 21 ve 0535 873 40 39 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…