Kategoriler
Proje Haberleri

Kırsal Sapanca sınırlı sayıda villalarla satışta

Kırsal Sapanca villa projesinin sınırlı sayıdaki villaları ile satışları devam ediyor. Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer alan proje Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Ferah bir site alanı içerisinde 26 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villaların her biri 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Ayrıcalıklı yaşam alanları sunan proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Zeray İnşaat imzası taşıyan projede 26 adet modern yapıda villa yer almaktadır. Site içerisinde yer alan villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 295 metrekaredir. Ayrıca villaların net büyüklüğü 183 metrekare olmaktadır. Villalar zemin kat ve 1 normal kat olmak üzere 2 katlı olarak projelendirilmiştir. Projenin zemin kattında, salon, mutfak, antre, vestiyer, banyo, teras ve otopark alanı bulunmaktadır. Normal katta ise, ebeveyn banyosu olan yatak odası, 2 adet yatak odası, banyo, hol ve balkon yer almaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik her villanın kendine özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alan içinde açık yüzme havuzu, oturma alanları ve yürüyüş parkuru da yer almaktadır. Villalarda yüksek ısı ve ses yalıtımı yapılmıştır. Ayrıca tüm konutlarda bağımsız ısıtma sistemi yer almaktadır. Tüm villalarda yüksek güvenlikli çelik giriş kapılar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra konutlarda görüntülü diafon sistemi de mevcuttur.

Kırsal Sapanca konumu hakkında

Sakarya’nın Sapanca İlçesi’nde yer alan proje Güldibi Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje, Şehit Cevdet Koç caddesi boyunca konumlanmıştır. Bu sayede şehir içinde ulaşım açısından oldukça avantajlıdır. Türkiye’nin özel tabiat parklarından biri olan Sapanca Gölü’ne de yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik projenin çevresi yemyeşil doğal alanlarla çevrili olduğundan, temiz hava solumak ve huzurlu bir yaşam sürmek için ideal bir tercih olabilir.

Kırsal Sapanca fiyatları ne kadar?

Anahtar teslim durumundaki Kırsal Sapanca projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 295 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 villaların fiyatı 11.969.016 TL ile 13.505.382 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 534 271 25 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…