Kategoriler
Proje Haberleri

Kndu Villas projesinde yaşam başladı

Kndu Villas konut projesi Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje yüklenici firma tarafından sürdürülebilir tasarım anlayışı ile geliştirilmektedir. AHK Firması tarafından hayata geçirilen bu projede, günışığından en yüksek seviyede faydalanma ve doğal iklimlendirmeyi temel alarak kendi enerjisini üretebilen çevre dostu konutlar üretebilmek amaçlanmıştır. Proje kapsamında 6 artı 1 konut tipinde toplam 90 adet villa yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

AHK Firması ile geliştirilen projede toplam 90 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu villalar büyük, orta ve küçük birimler olarak tasarlanmıştır. Büyüklükleri ise 600 metrekare ile 970 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yüklenici firması tarafından sürdürülebilir ve doğa ile var olabilen bir tasarım amaçlamıştır. Kullanımı ciddi enerji tasarrufu sağlayan güneş panelleri her bir birimin çatısında yer almaktadır. Böylelikle güneşten maksimum düzeyde verim alınabilmesi hedeflenmiştir. Ayrıca çevre ve doğa ile birlikte çalışması istenilen tasarımda, temel iklimlendirme prensiplerine uygun olarak çalışmaktadır.

Temel Yapı üzerine ahşap kaplama düşünülmektedir. Bu kaplama, bir kabuk görevi görerek, iç mekandaki ışık dengesini sağlamaktadır. Bununla birlikte iklimlendirmeye yardımcı olmak ve bina çevresinin peyzajında özel alan ayrımını sağlamaktadır. Söz konusu proje doğa ile iç içe bir ortam sağlamayı amaçlamaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Her villaya ait özel otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte projede açık yüzme havuzları ve spor alanları bulunmaktadır.

Kndu Villas konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Kundu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktadır. Antalya Havaalanına ise 12 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Üstelik bu konutlar önemli bir turizm potansiyeli taşıyan bir bölgede yer almaktadır. 5 yıldızlı otellerin bulunduğu turistik kıyı şeridine komşu konumdadır. Bununla birlikte Akdeniz’e direkt ulaşım mevcuttur. Ayrıca, Akdeniz’e dökülen ve çeşitli aktivitelerin bulunduğu Aksu Deresi arazinin Doğu Sınırı ile komşu konumdadır. Bu derenin kıyısında çeşitli spor ve sosyal aktiviteler için tesisler planlanmaktadır.

Kndu Villas fiyatları ne kadar?

Kndu Villas projesinde büyük, orta ve küçük birimlere sahip 6 artı 1 konut tipinde villalar yer almaktadır. Bu villaların fiyatları konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 533 592 53 51 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…