Kategoriler
Proje Haberleri

Kobisan Evleri Konya’da yükseliyor

Kobisan Evleri projesi az katlı ve yeşil siluete sahip çevreye duyarlı bir anlayış ile tasarlanmıştır. Projenin konumu Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje S.S. KOBİSAN EVLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ tarafından hayata geçirilmektedir. 118.000 metrekarelik bir alan üzerinde toplam 444 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

S.S. KOBİSAN EVLERİ KONUT YAPI KOOPERATİFİ güvencesi ile geliştirilen proje az katlı ve yatay bir mimariye sahiptir. Tasarımı ile Anadolu’nun zengin mirasını taşıyan kültürümüzün zengin bir ürünü olan Eski Türk evi geleneğini yansıtmaktadır. Birbirine eklemlenmiş blokların özenle düzenlemesinin, arazinin farklı topografyası ile büyük bir uyum içinde olması hedeflenmiştir. 118.000 metrekarelik alan üzerinde 444 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 dairelerin büyüklüğü brüt 432 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 366 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için 4 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde keyifli vakit geçirebilmeniz için çeşitli sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Çamaşır odası, klima ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kobisan Evleri konumu hakkında

Proje, Konya’nın Selçuklu ve Meram İlçeleri’nin kesişim noktasında inşa edilmektedir. Üstelik geniş panaromaya sahip dairelerde bir açıdan Konya’nın en büyük yeşil dokusunu oluşturan Meram bölgesini seyredebilirsiniz. Diğer açıdan ise şehrin enerjisini temsil eden Selçuklu bölgesini seyredebilme fırsatına sahipsiniz. Şehir merkezine 10 kilometre mesafede bulunan proje Konya Havalimanı’na 37 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca Meram Tıp Fakültesi 1 kilometrelik bir mesafede yer almaktadır.

Kobisan Evleri  iletişim bilgileri

Kobisan Evleri projesi hakkında detaylı bilgi için 0332 247 47 40 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…