Kategoriler
Proje Haberleri

Kocaali Cemre Evler satışları devam ediyor

Kocaali Cemre Evler projesi yer aldığı bölgenin en prestijli projesi olarak özel fırsat avantajları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu ise Sakarya’nın Kocaali İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Bayrak İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.700 metrekarelik arsa alanı üzerinde 72 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler 1 artı 1 bahçe katı daireler ile 2 artı 1 teraslı dubleks tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bayrak İnşaat firması ile yaşama geçirilen proje 3.700 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede toplam 72 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 bahçe katı daireler ile 2 artı 1 teraslı dubleks seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 teraslı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 95 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 85 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Projede tüm ayrıntılar düşünülerek, her ihtiyaca yanıt verecek nitelikte özel mimari uygulanmıştır. Bununla birlikte sunduğu sosyal alanları ile dikkat çekmektedir. İçerisinde açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu ile mimariye uygun olarak peyzaj çalışmaları yapılmıştır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Duşakabin ve seramik zemin gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Kocaali Cemre Evler konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Kocaali İlçesi Yalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Denize 150 ile 200 metre mesafede yer alan projede konutlar eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir. İstanbul’a Kuzey Marmara otoyolundan 1,5 saat uzaklıktadır. Ayrıca Ankara’ya 2,5 saat mesafede ulaşım sağlanmaktadır.

Kocaali Cemre Evler fiyatları ne kadar?

Kocaali Cemre Evler projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar ise konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 95 metrekare olan 2 artı 1 teraslı dublekslerin fiyatı 1.000.000 TL ile 1.150.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 501 31 51 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…