Kategoriler
Proje Haberleri

Kocalar Başka Ankara güncel fiyatlarla satışta

Kocalar Başka Ankara projesi orta ve üst gelir grubuna hitap eden oldukça lüks bir konut projesidir. Projenin konumu Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kocalar Yatırım firması tarafından hayata geçirilmiştir. Proje kapsamında kule tipi olarak yükselen 6 blok ile ticari alanlara ayrılan 3 blok bulunmaktadır. Konut bloklarında 525 adet daire ve 29 adet villa yer almaktadır. 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kocalar Yatırım güvencesi ile tasarlanan projede kule tipi olarak yükselen 6 blok ile ticari alanlara ayrılan 3 blok bulunmaktadır. Konut bloklarında 525 adet daire ve 29 adet villa yer almaktadır. Daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1, villalar ise 4 artı 1 ve 5 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 157 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 197 metrekare ile 205 metrekare arasındadır. Ayrıca 4 artı 1 ve 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü 197 ile 477 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; kafeterya, restoran, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, pilates stüdyosu, kat bahçeleri, yürüyüş ve koşu parkuru, çocuk kulübü ve resepsiyon bulunmaktadır. Ayrıca proje sakinleri alışveriş ihtiyaçlarını ticari ünite bloklarından karşılayabilmektedir. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Yatayda, düşeyde ve ortak bölümlerde üstün ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Güvenli, modern ve şık görünümlü lamine balkon camları yapılmaktadır. Çamaşır odası, gömme dolap, vestiyer ve spot aydınlatma projenin diğer özellikleri arasındadır.

Kocalar Başka Ankara konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Keçiören İlçesi Şenyuva Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje Pamuklar Ormanı’nın hemen yanı başındaki konumda yer almaktadır. Merkezi konumda yükselen proje doğa, havuz ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz alışveriş merkezleri, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bununla birlikte hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve otobüs duraklarına yakın konumda yer almaktadır.

Kocalar Başka Ankara fiyatları ne kadardır?

Kocalar Başka Ankara projesinde fiyatlar konut tipine göre ve bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.111.000 TL ile 4.678.000 TL arasında değişmektedir. 4 artı 1 dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 4.667.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 154 03 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…