Kategoriler
Proje Haberleri

Koçsa Life lansmana özel fiyatlarla satışta

Koçsa Life projesi sınırlı sayıda sınırsız yaşam sloganıyla bu lüks proje sahiplerini bekliyor. Sadeliği ve şıklığı ile ön plana çıkan proje Koçsa İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu ise İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde toplam 14 blok ve 82 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Koçsa İnşaat imzası taşıyan projede her biri 3 katlı 14 adet konut bloğu yükselmektedir. Bloklarda ferah ve modern yapıda toplam 82 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bununla birlikte 2 adet ticari ünite mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 118 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye ait özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı spor salonu, geniş peyzaj alanı ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Bununla birlikte bahçeli alanlarına sahip daireler yer almaktadır.

Bloklarda asansör sistemi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Üçlü ankastre mutfak seti, özel tasarım mutfak, inverter klima, mobilyalar, barbekü, vestiyer, portmanto ve otomatik panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bütün odalarda lamine parke uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra ıslak zeminler birinci sınıf granit ve seramik uygulaması yapılmaktadır.

Koçsa Life konumu hakkında

Proje, İzmir’in Gaziemir İlçesi Fatih Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Yakın civarında alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metro, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır. Bununla birlikte havaalanı ve tren istasyonu yakın konumdadır.

Koçsa Life fiyatları ne kadar?

Koçsa Life projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 4.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (232) 251 42 51 veya 0 (532) 696 66 99 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…