Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konak Residence Başakşehir konut fiyatları

Konutlarına vadi manzarasının eşlik ettiği Konak Residence Başakşehir projesinde; bir odalı ve bir salonlu, iki odalı ve bir salonlu daire tipleri sunuluyor. Konutların büyüklükleri brüt 106 metrekare değeri ile brüt 169 metrekare değeri arasında değişiyor.

İstanbul’un Anadolu Yakası’na konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salonlu daire tipleri 958 bin liradan başlıyor. İki odalı ve bir salonlu daire tipleri de 1 milyon 875 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Tek blok içerisinde 59 daireyi barındıran ve o bloka bağlı yatay mimarisiyle inşa edilecek yedi adet ticari üniteyi barındıran proje de “Hayallerini Erteleme Türkiye Kampanyası”na katıldı.

Konak Residence Başakşehir ödeme kampanyası

Huzzak Yapı’nın yüklenicisi olduğu projedeki satın alımlarda yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Ayrıca, yüzde 0,98 vadelerle 10 yılda ödeme planı oluşturuluyor. Tüketiciden konut fiyatının yüzde 10’u kadar peşinat istenirken verilen peşinat, müşterinin isteğine bağlı olarak altına veya döviz kuruna göre bir yıl süreyle sabitlenebiliyor.

Ödeme kampanyasının ekim ayının 31’inci gününde sonlanacağı belirtiliyor.

Projedeki sosyal donatılar neler?

İçerisinde hamam, sauna ve fitness salonu gibi alanlara yer verilecek Konak Residence Başakşehir projesine açık ve kapalı çocuk oyun alanlarının da yapılması planlandı. Çocuk oyun alanları, güvenlik görevlilerince izlenecekken projede, çok amaçlı açık spor sahası da bulunacak.

Projedeki konum avantajları neler?

Kanal İstanbul, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bağlayan yolların kesişme noktasında inşa edileceği belirtilen Konak Residence Başakşehir projesi, İkitelli Şehir Hastanesine ve Sular Vadisi’ne komşu durumda.

Şehir Stadyumu’nun yakınında inşa edilmesi planlanan proje alanından Atatürk Havalimanı’na 10 dakika içerisinde ulaşılabiliyor. Tem otoyolu ve Mahmutbey gişelerine yakın bir konumda yükselmesi beklenen proje, çevredeki iki AVM’ye ise beşer dakikalık mesafede.

Konak Residence Başakşehir adres

Proje adres: Ziya Gökalp Mahallesi, Dağ Çiçeği Sokak, No: 9

Huzzak Merkez: 444 1 549