Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Konak Residence Başakşehir projesinde kampanya… Son tarih: 31 Ekim

Huzzak Yapı tarafından yapımı üstlenilen Konak Residence Başakşehir projesi de “Hayallerini Erteleme Türkiye” kampanyasına imza attı. Kampanya kapsamında konut alımı için yüzde 10 indirime gidilirken yüzde 0,98 oranlı 10 yıl vadelerle ödeme seçeneği sunuluyor.

Projeden daire alımı için yüzde 10 peşinat isteniyor. Ancak verilen peşinatlar, kişinin beyanına olarak altın veya döviz kuruna göre 12 ay boyunca sabitlenerek garanti altına alınıyor. Bu ödeme seçeneğinin 31 Ekim’e kadar geçerli olduğu belirtiliyor.

İçerisinde 69 daireye yer verilen proje, tek bloktan oluşurken site alanına sosyal ve ticari alanların kurulması planlandı.

Konak Residence Başakşehir nerede?

Proje, ulaşım ağlarına, hastaneye ve alışveriş merkezlerine yakın mesafeye konumlandırıldı.

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan proje; Kanal İstanbul, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü bağlayan yolların kesişme noktasına inşa edilmesi planlanıyor. İkitelli Şehir Hastanesine komşu olan proje alanı, Sular Vadisi’nin yakınında bulunuyor.

Şehir Stadyumu’na kolay ulaşım imkânı sağlayan proje, metro hattına kısa mesafede yer alıyor. Ziya Gökalp Mahallesi’ne konumlandırılan proje alanından Atatürk Havalimanı’na 10 dakika içinde gidilebiliyor. Alışveriş merkezlerine beş dakikalık mesafede konumlandırılan projenin Tem otoyolu ve Mahmutbey gişelerine birkaç dakikalık uzak mesafeye kurulması planlanıyor.

Vadi manzaralı daireler

Konak Residence Başakşehir projesindeki konutlara vadi manzarası eşlik edecek. Dağ Çiçeği Sokak’ta inşa edilecek projede bir odalı ve bir salonlu, iki odalı ve bir salonlu olmak üzre iki alternatif sunuluyor. Projedeki dairelerin büyüklüğü ise brüt 106 metrekare büyüklüğü ile brüt 169 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Konak Residence Başakşehir projesindeki sosyal donatılar

İstanbul’un Avrupa Yakası’na kurulması planlanan projede hamam, sauna ve fitness salonu bulunuyor. Çok amaçlı açık spor sahasına yer verilen projedeki spor ünitelerinin yanı sıra açık ve kapalı çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Çocuk oyun alanlarının güvenlik görevlilerince izleneceğine işaret ediliyor.

İletişim ve adres bilgileri

Konak Residence Başakşehir projesinin Ziya Gökalp Mahallesi, Dağ Çiçeği Sokak, No: 9 açık adresinde inşa edilmesi planlandı. Huzzak Merkez’in çağrı numarası “444 1 549” iken satış departmanın elektronik posta adresi “[email protected]”.