Kategoriler
Proje Haberleri

Konak Rezidans İnci Park oturuma hazır

Konak Rezidans İnci Park projesi oturuma hazır durumda sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Erzurum’un Palandöken İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erkaya Gayrimenkul tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ultra lüks yaşam alanlarına sahip site içerisinde her biri 9 katlı olmak üzere modern yapıda bloklar yükselmektedir. Bu bloklarda ise 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bloklarda çift asansör sistemi ve toplantı odası yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her daire için kapı önünde özel kiler alanı bulunmaktadır. Bosch marka ankastre set, ebeveyn banyosu ve giyinme dolapları gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra her dairede 2 adet balkon mevcuttur.

Konak Rezidans İnci Park konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Erzurum’un Palandöken İlçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Konak Rezidans İnci Park projesinde 500.000 TL ile 600.000 TL arasında firma tarafından anlaşmalı bankalar ile kredi kullanımı mevcuttur. Bunun yanı sıra araç takasları değerinde alınmaktadır. Brüt 185 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.275.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik söz konusu daireler oturma hazır durumda sahiplerini beklemektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (543) 120 10 10 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…