Kategoriler
Proje Haberleri

Konakönü Residence son daireleri ile satışta

Konakönü Residence projesi denize sıfır bir noktada konumlanan ultra lüks yaşam alanlarına sahiptir. Projenin konumu Trabzon’un Araklı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Asil Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. Bloklarda 2 artı 1 ve 4 artı 1 konsept rezidans daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Asil Yapı İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 10 katlı olmak üzere 2 adet blok yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda 2 artı 1 ve 4 artı 1 konsept rezidans daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. İç kapılar ise Cnc lake özelliğe sahiptir. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda özel tasarım Country mutfak dolabı ve banyo dolabı bulunmaktadır. Özel tasarım vestiyer ve gömme dolap, özel kombi dolabı yer almaktadır. Tüm odalarda klima tesisatı hazır durumdadır. Bunun yanı sıra zeminlere derzli laminat parke uygulaması yapılmaktadır. 4 artı 1 dairelerde 45 metrekarelik full deniz manzaralı salon, 35 metrekarelik ebeveyn yatak odası ve 35 m2 mutfak özel tasarım boy mutfak yer almaktadır. Ayrıca 2 adet banyo yer almaktadır.

Konakönü Residence konumu hakkında

Proje, Trabzon’un Araklı İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu projede ön cephedeki daireler tamamiyle deniz manzarasına sahiptir. Çevresinde market, semt pazarı, park alanı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Konakönü Residence fiyatları ne kadar?

Konakönü Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 125 metrekare olan 2 artı 1 daireler 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 220 metrekare olan 4 artı 1 daireler 3.775.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 170 89 61 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…