Kategoriler
Ekonomi

Konut ve otomobilde ‘katılım bedeli iadeli’ dönem başladı!

Faizsiz konut ve araç edinme sektöründe hacim 25 milyar TL’ye ulaşıyor. Bununla birlikte söz konusu olan sektörde birçok yenilik meydana geliyor. Bu yeniliklerden biri de katılım bedeli iadesi.

Vakıfevim, sektörde en yenilikçi şirket olmayı hedefliyor. Bu şekilde yaptığı yeniliklerle adından söz ettiren şirket, yeniliklerine bir yenisini daha ekledi.  Söz konusu olan Vakıfevim şirketi katılım bedeli iadesi, dilediğin teslimat tarihini seç ve mini tasarruf gibi çözümleri sektöre sunuyor.

Konut ve otomobil alımlarında alıcı katılımcılara istediği zaman ayrılabilme hakkını veren Vakıfevim, bu sistem ile katılım bedelini de geri alabilmeye olanak sağlıyor.

Buna ek olarak da ilk kez, 5 bin TL’ye kadar olan bütün küçük ihtiyaçlar için herkese çözümler sunmakta.

Vakıfevim’in sektöre getirdiği yenilikler Vakıfevim Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo ve Vakıfevim Genel Müdürü Nurullah Günay’ın katıldığı toplantıda konu ile ilgili açıklamalarda bulunuldu. Serdar Kolo, hedeflerinden bahsederken, “Sektörde 2 yılda Finansevim markasıyla 300 çalışan ve 35 şubeye ulaştık. Şimdi de konut, otomobil ve dar gelirli ailelerin mini ihtiyaçları için Vakıfevim’le hizmet vereceğiz. 50 kişilik kadroyla yoluna başlayan Vakıfevim, 2020 sonunda 200 kişilik ekip ve 41 şubeye ulaşacak. Küçük ve büyük tasarrufların birleşmesine teşvik etmek ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak istihdam yaratmak için çalışacağız. 2020’yi 200 milyon TL’lik sözleşme hacmiyle tamamlayacağız.” dedi.