Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Konut’ta Ramazan Bayramı kampanyası

İnşaat firmaları Ramazan Bayramı tatilinde ev almak isteyenler için yeni kampanyalar başlattı. Bir çok inşaat firması Ramazan Bayramında satış ofisi açık  tutuyor. Kampanyalar içinde sıfır faiz, indirim ve öteleme fırsatları yer alıyor. Kampanya başlatan projelerden bazıları ise şöyle;

Babacan projelerinde 50 ay sıfır faiz fırsatı

Babacan Holding, Babacan Port Royal, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden Ramazan Bayramı boyunca 24-27 Haziran tarihleri arasında daire satın almak isteyenlere ödeme avantajları sağlıyor. Satış ofisleri ise bayramın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye devam edecek.

Babacan Port Royal projesinde satılık daire fiyatları 249 bin liradan başlıyor. Şirket 50 ay sıfır faiz ödeme imkânı sağlıyor. Daire fiyatlarının 239 bin TL’den başladığı Babacan Premium projesinde konut sahibi olmak isteyenlere sıfır peşinat aylık 2 bin 150 TL taksit avantajı sunuluyor.

Greenist Güneşli’de yüzde 12 indirim

İstanbul ili, Basın Ekspres- Güneşli bölgesinde hayata geçirilen Greenist Güneşli projesinde Haziran ayı sonuna kadar daire satın almak isteyenlere yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Kampanya kapsamında dairelerin metrekare fiyatları 5 bin 030 Türk Lirası’ndan başlıyor. Greenist Güneşli projesinin satış ofisi, Ramazan Bayramı’nda ev sahibi olmak isteyenler için 24 Haziran Cumartesi ve 27 Haziran Salı günleri de açık olacak.

Greenist Güneşli projesinde dairelerin alanları 77 ile 350 metrekare arasında değişiyor. Projede 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1 ve 5,5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra, 1+1 den 4,5+1’e, teras veya kat bahçeli konut seçenekleri yer alıyor.

Köy Zekeriyaköy’de yüzde 1 KDV fırsatı
Siyahkalem tarafından İstanbul ili, Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Köy Zekeriyaköy projesinde yeni bir kampanya başlattı.

Toplam 461 adet daireden meydana gelen Köy Zekeriyaköy projesinde dairelerin yüzde 95’i satılmış durumda. Köy Zekeriyaköy projesinde kalan 30 adet 195 metrekarelik, 3+1 dubleks daireyi, aylık 5.700 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunuyor. Kampanya çerçevesinde 1 milyon 586 bin TL’den başlayan, teslim aşamasına gelmiş 30 adet daire yüzde 1 KDV avantajı ve 84 ay vade seçeneği ile satılıyor.

Eston Şehir Mahallem’de yüzde 25 indirim

Polatyol tarafından İstanbul ili, Bahçeşehir’de inşa edilen Eston Şehir Mahallem projesinde yoğun talep üzerine bayrama özel kampanya hazırladı.

Ramazan Bayramı boyunca Eston Şehir Mahallem projesinde kalan son 25 adet konut için yüzde 25 indirim imkanı bulunuyor. Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem projesinde teslimler 2017 yılı Eylül ayında başlıyor.

Essenora yüzde 20 indirim

İstanbul ili, Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Essenora Evleri projesinde Ramazan Bayramı’na özel düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 20 indirim fırsatı ile ev sahibi olma imkânı sunuluyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere toplam dört farklı daire seçeneklerine yer verilen Essenora Evleri projesinde daire teslimleri hemen yapılıyor.

Evinpark Ada & Tepe’de yüzde 10 indirim

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ve toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen Evinpark Ada & Tepe projesinde Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

2+1’den 4+1 dublekse kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen Evinpark Ada & Tepe projesinde, teslimlerin Haziran 2018’de yapılması bekleniyor. Evinpark Ada & Tepe projesinde metrekare fiyatları 7 bin TL’den başlıyor.

DKY projelerinde sıfır peşinat sıfır faiz fırsatı

DKY İnşaat’ın 4 projesinde geçerli olmak üzere Ramazan Bayramı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim imkanı ile ev sahibi olmak mümkün.

60 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunan şirket, 120 aya kadar olan vadelerde de yüzde 0.45 vade farkı ile ev almak isteyenlere avantajlar sağlıyor.

Ondörtüç Pendik’de ekstra yüzde 5 indirim 

İnsay Yapı tarafından İstanbul ili, Pendik ilçesinde hayata geçirilen Ondörtüç Pendik projesinde Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenliyor.

Ramazan Bayramı boyunca Ondörtüç Pendik projesinde ev sahibi olmak isteyenlere devam eden yüzde 15 indirim kampanyasının yanında ayrıca yüzde 5 bayram özel indirim fırsatı sunuluyor. 240 aya kadar da vade imkânı sağlayan İnsay Yapı, bayramın ikinci ve üçüncü günü satış ofisini açık tutacak. Projede, konut fiyatları 232 bin liradan başlıyor, 450 bin liraya yükseliyor. Proje bir yıl sonra tamamlanacak.

Piyalepaşa İstanbul’da yüzde 5 indirim

Polat gayrimenkul, özel sektör tarafından hayata geçirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul projesinde Ramazan Bayramı’na özel yüzde 5’i peşin, 15’i teslimde olmak üzere kampanya başlattı.

Bu kapsamda 60 ay vade ve yüzde 0.45 faiz ya da 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz seçenekleriyle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Manzara 7/24 projesinde 140 bin TL’ye kadar varan indirim fırsatı

Tüm daireleri denize açılan Manzara 7/24 projesinde 2017 yılı Haziran ayı boyunca geçerli olacak olan Ramazan Bayramı’na özel imkanlar sunuyor.

Haziran sonuna kadar geçerli olacak kampanya ile, İstanbul, Pendik’te inşa edilen Manzara 7/24 projesinden daire sahibi olmak isteyenlere, peşin alımlarda farklı daire tiplerine göre 55 bin ile 140 bin lira arasında değişen indirimler uygulanıyor. Özbostan İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimler 2018 yılı sonunda başlayacak.