Kategoriler
Proje Haberleri

Konutta Türkiye İçin Kazanç Vakti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile gayrimenkul sektöründe yeni bir kampanya başlıyor.

“Türkiye İçin Kazanç Vakti” ismi verilen kampanya 29 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak ve 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek.

Kampanya kapsamında konut fiyatlarında yüzde 35’e varan indirim fırsatları sunuluyor. Konut kredisi faizleri ise yüzde 2.75’e kadar çıkmıştı. Bu faizler kampanya kapsamında 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranına indirildi.

Türkiye için Kazanç Vakti kampanya detayları

Türkiye için Kazanç Vakti sloganı ile gayrimenkul alanından başlatılan kampanyaya göre kampanyalı satışlar 29 ağustos 2018 tarihinde başlayacak ve 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek. Dairelerin satış fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Daire satın almak isteyenler indirimin dışında yüzde 10 peşinat ödeyerek daire sahibi olabilecekler. Taksitler hemen başlayacak olup 12. ve 24. aylarda yüzde 15 oranında ara ödeme yapılıyor. Geri kalan tutar ise 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Üstelik banka yok kefil yok. Bu kampanya için dövizinizi ya da altınını peşinata çevirenler, bir yıl boyunca dövizin getirisini garanti altına almış olacak.

Türkiye için Kazanç kampanyasında ayrıca daire bedelini 6 ay içerisinde peşin ödeme yapanlar yüzde 35, 12 ay içerisinde peşin ödeme yapanlara ise yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Asıl olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkıda bulunduğu kampanyada; Emlak Konut GYO, KİPTAŞ, İlbank, İNDER, KONUTDER, TMB, GYODER ve İMKON üyeleri yer almakta.

Bu birliklere üye olmasalar da birçok firmanın kampanyaya katkı sağlaması bekleniyor.

İzmir Narlıdere’de konut + ticaret + özel eğitim + cami + park niteliğindeki imarlı arsalar, İstanbul Kayabaşı’nda özel sağlık, İkitelli’de konut dışı kentsel çalışma ve Büyükçemece’de  konut imarlı arsalar da kampanya kapsamında satışa sunulan konutlardan.

Türkiye İçin Kazanç Vakti reklam filmi