Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Beyşehir Huğlu Toki kura sonuçları

Toplu konut projesi 100 bin sosyal konut projesi kampanyası kapsamında hayata geçirilmektedir. Söz konusu toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilmektedir. Konya Beyşehir Huğlu Toki Evleri projesi Konya İli, Beyşehir İlçesi, Huğlu Mahallesi’nde yer almaktadır. Konya Beyşehir Huğlu Toki kura sonuçları canlı yayın ile yapılan çekilişle belli olmuştur.

Proje özellikleri neler?

Konya Beyşehir Huğlu Toki Konutları projesi toplam 71 adet konuttan oluşmaktadır. 71 adet konutun kura çekilişi ise 17 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Bu kura çekilişi konut belirleme kurası olarak gerçekleştirilmiştir. Kura çekilişi saat olarak ise 17 Kasım 2022 tarihinde Perşembe günü saat 13:00’da başlamıştır.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında kuralar çekilmeye devam etmektedir. Bu kapsamda Konya İli, Beyşehir İlçesi, Huğlu Mahallesi’nde yer alan toplu konut projesinde kuralar çekilmiştir. Ayrıca kura çekilişi ise noter huzurunda canlı olarak gerçekleştirilmiştir. Hak Sahibi Belirleme Kurası noter huzurunda ve idare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilmiştir. Kura çekilişi ayrıca Toki’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı olarak yayınlanmıştır.

Konya Beyşehir Huğlu Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daireler yer almaktadır. Toplu konut projesinde yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tipte tasarlanmış durumdadır. Projede yer alan meskenlerin 47 tanesi 2+1 dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca geri kalan toplam 24 adet mesken ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir.

Konya Beyşehir Huğlu Toki kura sonuçları

71 adet konutun kura çekilişi 17 Kasım 2022 tarihinde yapılmıştır. Kura çekilişi saat 13:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanmıştır. Daha sonra ise Beyşehir Huğlu Toki kura sonuçları belli olmuştur. Öncelikle 2+1 tip konutların kuraları çekilmiştir. İlk hak sahibi ile Erol Yaka 2+1 tip dairesi ile hak kazanmıştır. Ayrıca Fatma Yeni, Cihan Erdoğan, dilek Bal, Ümit Karagöz, Zeliha Parmak 2+1 tip dairelere sahip olmuşlardır. İsim listesi akşam saatlerinde TOKİ’nin resmi web sitesinden yayınlanacaktır.

Daha sonra ise 3+1 tip konutların çekilişine başlanmıştır. İlk olarak Halide Gökhaba 3+1 tip konuta hak kazanmıştır. Ayrıca Ali Yeni, Özgür Erdoğan, Emre Manav, Nihal Candan 3+1 tip konut sahibi olmuştur. Tüm isim listesi ise TOKİ’nin web sitesinden akşam saatlerinde yayınlanacaktır.

Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…