Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Bozkır 3. Etap Toki kura sonuçları 2022

İlk Evim İlk Evim projesi kapsamında satışa sunulan konutlarda başvuru süresi sona ermiştir. Böylece sıra başvurunlar için hak sahipliği kura çekilişine gelmiştir. Toplu konut projelerinde kura çekilişleri 07 Kasım 2022 tarihi itibarı ile başlamıştır.  1.5 ay gibi kısa bir sürede 8 milyon civarında projedeki konutlara başvurular yapılmıştır. Yapılan başvuruların toplam 5 milyon 135 bin 324 tanesi ise geçerli olmuştur. Başvurular ise 31 Ekim 2022 tarihinde sona ermiştir. Bu kapsamda Konya, Bozkır’da kura çekilişi için çalışmalara başlamıştır. Toplu konut projesi Konya İli, Bozkır İlçesi’nde yer almaktadır. Konya Bozkır 3. Etap Toki kura sonuçları 2022 canlı yayın ile yapılan çekilişle belli olacaktır.

Kuralar ne zaman çekilecek?

Konya Bozkır 3. Etap Toki Evleri projesi toplam 142 adet konuttan meydana gelmektedir. 142 adet konutun kura çekilişi ise 05 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bu Konya Bozkır 3. Etap Toki kura sonuçları çekilişi hak sahipliği belirleme kurasıdır. Kura çekilişi saat olarak ise 05 Aralık 2022 tarihinde Pazartesi günü sabah saat 10:00’da yapılacaktır.

Kura çekilişi nerede yapılacak?

81 ilde toplam 250 bin sosyal konut projesi kapsamında kuralar çekilmeye başlamıştır. Bu kapsamda Konya İli, Bozkır İlçesi’nde yer alan toplu konut projesinde kuralar çekilecektir. Ayrıca kura çekilişi ise Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi ise noter huzurunda canlı olarak gerçekleştirilmiştir. Hak Sahibi Belirleme Kurası noter huzurunda ve idare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir.

Konya Bozkır 3. Etap Toplu konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daireler yer almaktadır. Bu dairelerin büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar evlerini borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir.

Konya Bozkır 3. Etap Toki kura sonuçları 2022

142 adet konutun kura çekilişi 05 Aralık 2022 tarihinde yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi saat 10:00’da canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Konya Bozkır 3. Etap kuraları çekildikten sonra ise Konya’daki diğer ilçelerdeki kura çekilişleri devam edecektir. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki Konya Bozkır 3. Etap kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…