Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Hadim’e konut projeleri geliyor

Konya Hadim’de konut projelerinin hayata geçirilmesi adına çalışmalar başlatıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başlanlığı (TOKİ) tarafından tamamlanması beklenen konut projeleri toplamda 147 adet daireyi barındıracak.

Konya’da konut ihtiyacı öne çıktı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başlanlığı (TOKİ) konut projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Çalışmaların son hızda devam ettiği Konya’nın Hadim bölgesinde toplamda 147 adet daire hak sahibini bulacak. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, ilçe üzerinde konut ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. TOKİ tarafından gerçekleştirilecek projeye sıcak bakan Hadimioğlu, geçtiğimiz yıllarda da konut projelerinin gerçekleştirildiği ve sorunsuz teslim edildiğini söyledi.

3. Etap çalışmaları başlatıldı

TOKİ işbirliği çerçevesinde 167 dairelik 1. Etap TOKİ konutlarının ilçe üzerinde büyük etki yarattığı görüldü. Hak sahiplerinin evlerini teslim aldığını belirten Hadimioğlu, ikinci etabın gerçekleştirilebilmesi adına hızla çalışmaların başlatıldığını belirtiyor. Hadim Belediyesine ait olan arsa üzerinde yükselecek olan konutların 147 daire barındıracağı ve 2. Etap TOKİ olarak geçeceği aktarıldı. Kısa süre sonra hak sahiplerinin oturuma başlayacağı ikinci etabın ardından yeni inşaatın başlaması bekleniyor. 3. Etap TOKİ olarak bilinen bu bölge için ise çalışmalar kısa süre önce başlatıldı.