Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Karapınar Kentsel Dönüşüm kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yatay mimarı anlayışıyla yapımı gerçekleştirilen Konya Karapınar Pınarbaşı ve Çetin Mahallesi kentsel dönüşüm Konutları hak sahipleri konut belirleme kuraları çekilmiştir. Kura çekilişi Toplu konut İdaresi Başkanlığı’nın resmi YouTube hesabından canlı olarak yayınlanmıştır. Konya Karapınar Kentsel Dönüşüm kura sonuçları için detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Konya Karapınar Kentsel Dönüşüm kura sonuçları

26 Mayıs 2023 tarihli kura çekilişi 2+1 ve 3+1 konutlar için yapılmıştır. 2+1 konutlarda toplamda 15 konut için 9 adet hak sahibi bulunmaktadır. 3+1 konutlar için ise toplamda 50 konut için 21 adet hak sahibi bulunmaktadır. Kura çekilişi Ankara 15. noteri denetimde yapılmıştır. İlk olarak 2+1 konutların kura çekilişleri yapılmıştır.

2+1 konutlarda il olarak Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı hak sahibi olmuştur. Ardından Şerafettin Ataç, Fadime Boztaş ve hissedarı 2+1 tip daire sahibi olmuşlardır. Sonrasında ise 3+1 tip konuların kura çekilişine geçilmiştir.

3+1 konutların kura çekilişi ile devam edilmiştir. Bu 3+1 konutlarda 21 adet hak sahibi bulunmaktadır. İlk olarak 3+1 konutlarda ilk kura Ercan Okur ve hissedarları olmuştur. Sonrasında ise Nevin Karabacak ve hissedarları ve Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı şekline devam etmiştir.

Kuralar ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız….