Kategoriler
Toki Haberleri

Konya Tuzlukçu Toki kura sonuçları belli oluyor

Konya Tuzlukçu Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu Konya Tuzlukçu toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Konya İli, Konya Tuzlukçu İlçesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

250 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Konya Tuzlukçu 175 konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde kalan toplam 62 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır. 62 adet konutun ise 34 tanesi 2+1 tipindeki konutlardan meydana gelmektedir. Geri kalan 28 tanesi ise 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 19 Temmuz 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Konya Tuzlukçu Toki Konutları projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Konya Tuzlukçu Toki kura çekilişi

Konya Tuzlukçu 126 konut projesinde yer alan meskenleri için hak sahipliği kura çekilişi 19 Temmuz 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 19 Temmuz 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Çarşamba günü saat 11:00’de başlayacaktır. Konya Tuzlukçu toplu konut projesinde toplam 62 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Başvuru bedeli olarak 2+1 tip daireler için 1.000 TL, 3+1 tip daireler için ise 2.000 TL ödenmiştir.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 240 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir. Ayrıca kuradan sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi konut sahipleri tarafından 01 Ağustos ile 11 Ağustos tarihleri arasında imzalanması gerekmektedir.

Konya Tuzlukçu Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 19 Temmuz 2023 tarihinde Çarşamba günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Konya Tuzlukçu toplu konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Konya Tuzlukçu Toki kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…