Kategoriler
Proje Haberleri

Koordinat Çayyolu hemen teslim

Ankara iline bağlı bulunan Çayyolu ilçesinde Koordinat Çayyolu projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje YP İnşaat & Emlak Konut GYO imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken projede çalışmalar tamamlandı. Bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çeken proje özellikle zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor.

Söz konusu olan proje on altı katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar daire ve ticari konut olarak ikiye ayrılıyor. Bu yönüyle de ilgi gören projede bölgedeki ticari konut ihtiyacına da yanıt veriyor.

Koordinat Çayyolu projesi bünyesinde 427 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Koordinat Çayyolu projesinde yer alan konutlar 1+1’den 5+1’e kadar farklılık gösterecek beş farklı konut tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de 10 farklı plandan oluşuyor.

Projede yer alan konutların büyüklükleri 76,14  metrekareden başlıyor. Bahsi geçen konutların en büyüğü ise 434 metrekare olarak planlandı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Koordinat Çayyolu projesindeki 1+1 konutlar 768 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar ise 874 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Proje kapsamında hayata geçirilen 3+1 konutların fiyatları 1 milyon 213 bin TL’den başlıyor. Söz konusu olan projede yer alan 4+1 konutlar ise 1 milyon 497 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Son olarak projedeki 5+1’ler ise 2 milyon 200 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunuluyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 05498274721