Kategoriler
Proje Haberleri

Kordelya Orman Villaları satışları devam ediyor

Kordelya Orman Villaları projesi son teknolojiye uygun yapısı ile Pozan İnşaat LTD. ŞTİ. tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 6 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Pozan İnşaat LTD. ŞTİ. güvencesi ile tasarlanan proje kapsamında her biri 3 katlı olmak üzere 6 adet lüks villa yer almaktadır. Projenin 704 metrekare arsa hissesi mevcuttur. Söz konusu villalar ise 4 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 400 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 350 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel 32 metrekare büyüklüğünde açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte her villaya ait 250 ile 300 metrekare arasında değişen müstakil bahçe alanı yer almaktadır.

Projenin en önemli özelliği ise yağmur suyundan elde edilen 60 m3’lük Gri Su arıtma sistemidir. Bu sayede su kullanıma geri kazandırılmaktadır. Ayrıca her villa için GES tabanlı elektrik üretimi yapılmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak VRF klima sistemi kullanılmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan konut yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, giyinme odası, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Duvar kağıdı uygulaması, şofben, vestiyer, termosifon, kiler, şömine ve panjur sistemi gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Kordelya Orman Villaları nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Yukarıkızılca Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projede villalar doğa manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Kordelya Orman Villaları fiyatları ne kadar?

Kordelya Orman Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 400 metrekare büyüklüğe sahip 4+2 tip villaların fiyatları 18 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0232 374 54 54 veya 0553 857 05 03 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…