Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Manzara Evleri Çankırı Merkez’de yükseliyor

Çankırı İli, Merkez İlçesi, Abdulhalik Renda Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Özcenk ve Yurdakul İnşaat firmaları ortaklığıyla inşa edilmektedir. Koru Manzara Evleri konut projesinde inşaat devam etmekte olup dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çankırı konut projesi Abdulhalik Renda Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi standartların üstünde yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler için iç mimar hizmeti alınmıştır. Aynı zamanda daire içlerinde geniş ve manzaralı balkon, giyinme odası, ebeveyn banyosu, vestiyer, ankastre set, görüntülü diafon gibi olanaklara yer verilmiştir.

Site içerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları, market, kafeterya gibi alanlara yer almaktadır. Aynı zamanda kapalı otopark, misafir otoparkı, merkezi ısıtma sistemi, su deposu, site güvenliği, 7/24 kamera sistemi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Koru Manzara Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri brüt 187 metrekare ile 200 metrekare arasın değişmektedir. Ayrıca projenin Haziran 2022 tarihinde teslim edilmesi beklenmektedir.

Koru Manzara Evleri Fiyatları Ne Kadar?

Çankırı Merkez konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine, bulunduğu kata ve büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 187 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 580 bin TL,

200 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 730 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Koru Manzara Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi Çankırı’nın Merkezinde Abdulhalik Renda Mahallesinde hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 511 54 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…