Kategoriler
Proje Haberleri

Koru Park Konakları Aralık 2023’te teslim

Koru Park Konakları projesi 12 ay yaşama uygun, kent merkezinde dikkat çeken bir lokasyonda yükselmektedir. Projenin konumu Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Berr Yatırım tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 21 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kuşadası’nın en değerli lokasyonunda Berr Yatırım güvencesi ile tasarlanan projede 21 adet müstakil villa yer almaktadır. Modern mimariye sahip bu villalar 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 280 metrekare olmaktadır. Proje, 4708 sayılı yapı denetim kanuna ve son deprem yönetmeliğine göre tasarlanmıştır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bununla birlikte plaka tanıma sistemli site girişine sahiptir. Her villaya özel uzaktan kumandalı açılır kapanır özel otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel exterior süs Havuzu ve yüzme havuzu bulunmaktadır.

Peyzajda palmiye ağaçları, begonvil çiçeği gibi pek çok bitki yer almaktadır. Üstelik bahçe duvarlarında aydınlatma ile yeşil alanlarda otomatik sulama sistemi mevcuttur. Siteye ait ortak kullanılabilen su arıtma cihazı ve hidrofor tesisatı, jeneratör, uydu sistemi ve depo alanı bulunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Her villaya özel sesli komutla çalışabilen akıllı ev sistemi yer almaktadır. Otomatik panjur sistemi, mermer tezgah, klima altyapısı ve portmanto gibi pek çok özellik yer almaktadır. Üstelik villalarda hem salon hem kış bahçesinde kullanabilen bio ethanol şömine mevcuttur. Bunun yanı sıra 4 artı 1 konutlarda 3 adet, 6 artı 1 konutlarda 4 adet banyo bulunmaktadır.

Koru Park Konakları konumu hakkında

Proje, Aydın’ın Kuşadası İlçesi Yavansu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. İstek Okulu karşısında yer alan proje denize 800 metrelik yürüme mesafesindedir. Ayrıca Kuşadası Söke Karayolu’na 200 metre ve Adnan Menderes Havalimanı’na 1 saat uzaklıkta yer almaktadır.

Koru Park Konakları fiyatları ne kadar?

Koru Park Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar ise konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 9.570.000 TL ile 10.570.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca brüt 280 metrekare olan 6 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 13.570.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi ise Aralık 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 497 00 64 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…