Kategoriler
Proje Haberleri

Korukent Evleri nerede

Çanakkale ilinin Merkez bölgesinde Korukent Evleri Çanakkale projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Türker İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje, birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Lokasyonu itibariyle de ilgi gören projede alıcılara birden çok aktivite alanları sunuluyor. Projede yer alan konutların çalışmalarına tüm hızıyla devam ediliyor. Projede yer alan konut blokları altışar katlı olacak şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Hamidiye Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Çanakkale Korukent Evleri projesi Rauf Denktaş Caddesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de paralel olarak değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda.

Korukent Evleri projesinde yer alan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Bahsi geçen projede bulunan 1+1 konutlar 41 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutlardan 2+1 daire tipindekiler ise 89 metrekare olarak hayata geçiriliyor. Korukent Evleri projesinde inşa edilmekte olan 3+1 konutların büyüklükleri ise 123 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Korukent Evleri projesinde bulunan 1+1 konutlar 179 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 2+1 konutlar ise 325 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutların fiyatları da 411 bin TL’den başlıyor.

Site sakinleri için proje kapsamında açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sosyal alanlar gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor. Aynı zamanda projede açık ve kapalı otopark hizmeti de bulunuyor.

Projede yer alan konutların alıcılarına 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz telefon: 0 286 212 79 69