Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Koşuyolu Konakları projesindeki daireler tamamlandı

Kadıköy’de yükselen Koşuyolu Konakları projesindeki teslimler başladı. Beyaz İnşaat ve Boztepe Yapı ortaklığıyla yaşam bulan projedeki satın alımlarda tapu harcı alınmıyor. Ayrıca, istenen KDV oranı ise yüzde 1.

Koşuyolu semtinde inşa edilen proje, büyük yeşil alanlara ve geniş çocuk bahçesine sahip durumda. Acıbadem metro durağına ve Marmaray istasyonuna yürüme mesafesinde yer alan proje, bağlantı yollarına kolay ulaşım olanağı sunuyor.

E-5 karayolu ve Avrasya Tüneli’ne kısa mesafede bulunan proje, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne de yakın bir adreste yer alıyor. Vapur hattına da kısa sürede ulaşılabilen proje alanında dubleks tipindeki daireler için dörder adet, diğer daire tipleri için ikişer adet park alanı bulunuyor.

Projedeki sosyal imkânlar neler?

Merkezî konumda yükselen Koşuyolu Konakları projesinde süs havuzları, renkli bitkiler yer alıyor. Yapılarının yatay mimariyle inşa edildiği projenin sitesinde şemsiyeli oturma alanları, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve piknik alanı bulunuyor.

Ayrıca, fitness alanı, sauna, yüzme havuzu, peyzaj alanları ve yürüyüş parkurları da bu projenin içinde bulunuyor.

Koşuyolu Konakları her yere yakın

Toplu taşıma istasyonlarının ve bağlantı yollarının yakınlığıyla şehrin farklı bölgelerine kolay ulaşım sunan proje; Koşuyolu Parkı’na ve Validebağ Korosu’na yakın mesafelerde. Olimpik Yüzme Havuzu’na yürüyerek ulaşım olanağı sunan proje, Belediye Kültür Merkezi’ne de komşu durumda.

Kafe gibi mekânları da çevresine alan proje,  Hastaneler, AVM’ler ve okullara da kolay ulaşım sağlıyor.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Deniz kenarına yakın adrese konumlandırılan Koşuyolu Konakları projesindeki 3+1 daireler net 61,75 metrekare ile net 101.85 metrekare büyüklüklerini kapsayan seçeneklerle sunuluyor.

Anadolu Yakası’nda bulunan projedeki 3+2 daireler ise net 54.36 metrekare ile net 96.39 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki ayrı seçenekle satılıyor. Projedeki 4+2 daireler ise net 60.8 metrekare ile net 103.94 metrekare olmak üzere iki farklı tipe sahip durumda.

Koşuyolu Konakları satış ve iletişim

Adres: Acıbadem Mahallesi, Faik Ali Sokak, No:1, Kadıköy / İstanbul

Telefon: 0554 196 33 33

Canlı destek hattı: 0554 197 33 33

Elektronik posta: [email protected]