Kategoriler
Proje Haberleri

Koşuyolu Koru Evleri yaşam başadı

Koşuyolu Koru Evleri projesi merkezi konumu ile geniş sosyal alanlar ve ferah yaşam alanları sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş tarafından hayata geçirilmektedir. 28.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde 196 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş güvencesi ile yaşama geçirilen proje 28.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yemyeşil site içerisinde her biri 7 katlı olmak üzere lüks yapıda bloklar konumlandırılmıştır. Bu bloklarda toplam 196 adet daire yer almaktadır. Üstelik dairelerin 3 artı 1, 4 artı 1 ve 6 artı 1 konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 252 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 186 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Dairelerde yüz tanıma, parmak izi okuyucu ve görüntülü intercom sistemi bulunmaktadır. Her daire için 3 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur.

Projede 1.500 metrekarelik kapalı sosyal alan yer almaktadır. Geniş sosyal donatıya sahip sitede açık yüzme havuzu,320 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, fitness center, spa ve sağlık tesisi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve kapalı basketbol salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte site içerisinde yemyeşil bahçe alanları yer almaktadır. Asansör, jeneratör, su deposu, her daireye özel depo ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Beyaz eşyalar, duşakabin, vestiyer, PVC doğrama, duvar kağıdı uygulaması, klima ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Koşuyolu Koru Evleri konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Üsküdar İlçesi Altunizade Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje Validebağ Korusu yanında yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, market, semt pazarı, spor salonu, eğitim kurumları ve sağlık kurumları bulunmaktadır. Ayrıca Avrasya Tüneli ve boğaz köprüleri yakın konumdadır. Bununla birlikte metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Koşuyolu Koru Evleri fiyatları ne kadar?

Koşuyolu Koru Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlara yüzde 18 KDV dahildir. Brüt 252 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 19.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (533) 501 92 90 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…