Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Gold City Yalova satışları devam ediyor

Kudu Gold City Yalova konut projesi kaliteli yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Kudu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 4 blok ve 48 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kudu İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 3 katlı olmak üzere 4 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 48 adet daire yer almaktadır. Modern yapısı ile dikkat çeken projede daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 179 metrekare ile 189 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanlarında açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, futbol, voleybol ve basketbol sahası ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte oyun ve eğlence salonu, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları, mescit ve kamelyalar yer almaktadır. Her blokta özel olarak depo, asansör, hidrofor, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellikler bulunmaktadır.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Tüm dairelerde arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Konutların giriş kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, Hilton lavabo, duşakabin gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde salon balkonu 10 metrekare olmak üzere toplam 3 adet balkon bulunmaktadır. Ayrıca salon ve yatak odası klima tesisatı yer almaktadır.

Kudu Gold City Yalova konumu hakkında

Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer alan proje Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir merkezine 5 dakika uzaklıkta olan proje, Terminal’e 2 dakika, hızlı feribota 5 dakika uzaklıktadır. Üstelik İstanbul ve Bursa’ya 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, market, park, hastane ve cami mevcuttur. Bununla birlikte termal tesisler ve Yalova Üniversitesi 10 dakikalık bir mesafede yer almaktadır.

Kudu Gold City Yalova fiyatları ne kadardır?

Kudu Gold City Yalova projesi banka kredisine uygun satışlarla sahiplerini bekliyor. Ayrıca projede bulunan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.000.000 TL ile 3.250.000 TL arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(226) 814 04 30 veya 0(553) 811 77 61 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…