Kategoriler
Proje Haberleri

Kudu Sun City lansmana özel fiyatlarla satışta

Kudu Sun City projesi geniş sosyal aktivite alanları ve modern çizgileriyle sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Yalova’nın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kudu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 42 adet daire bulunmaktadır. Daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kudu İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere 3 blok konumlandırılmıştır. Bahsi geçen bloklarda toplam 42 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 149 ile 157 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, mescit, futbol, voleybol ve basketbol sahası, spor salonu, oyun ve eğlence salonu, yürüyüş yolları, rekreasyon alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Bununla birlikte özel bahçe alanları yer almaktadır.

Her bloğa özel depo, merkezi uydu sistemi ve asansör sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Birinci sınıf malzeme kalitesi ile inşa edilen projedeki her dairede 3 adet balkon bulunmaktadır. Salon ve yatak odasında klima tesisatı altyapısı yer almaktadır.

Kudu Sun City konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Merkez İlçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin merkezinde tüm lokasyonlara yakın konumda olan proje yeşil alan manzarasına sahiptir. Hastane ve terminal 2 dakika, hızlı feribot 5 dakika, alışveriş merkezi 3 dakika uzaklıktadır. Ayrıca Yalova Üniversitesi ve Termal 10 dakika mesafededir. Bunun yanı sıra İstanbul 40 ve Bursa 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Kudu Sun City fiyatları ne kadar?

Kudu Sun City projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Projede yer alan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.800.000 TL ile 3.000.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (226) 814 04 30 veya 0 (533) 519 61 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…