Kategoriler
Proje Haberleri

Kurtköy Paragon ödeme planı

İstanbul şehrinin Pendik ilçesinde Kurtköy Paragon projesi hayata geçirildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje Küçükçalık Gayrimenkul A.Ş. firmasının imzası ile inşa edildi. Söz konusu olan proje ferah yaşam alanları ve modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen projede çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu sayede projede bulunan konutlar beklemek istemeyen alıcıların dikkatini çekerken, zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Yedi katlı bloklardan meydana gelen proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edildi. Kurtköy Paragon projesi bünyesinde 132 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine uygun bir şekilde değişiyor. Kurtköy Paragon projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşuyor. Söz konusu 2+1 konutlar 113,78 metrekare olarak inşa edildi. Projedeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 144 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Konut sahibi olmak isteyenler için Kurtköy Paragon projesi kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Projede yüzde 50 peşinatın ardından 60 ay sıfır faiz imkanı mevcut. Ayrıca yüzde 20 peşinatın ardından da 120 ay boyunca 0,98 faiz oranı ile ev sahibi olabilirsiniz.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları 597 bin TL’den başlıyor. Kurtköy Paragon projesinde yer alan 3+1 konutların fiyatları ise büyüklüklerine göre 750 bin TL ile 1 milyon 455 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0216 482 99 00