Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzey Almila Evleri avantajlı fiyatlarla satışta

Kuzey Almila Evleri projesi yaşayan kat peyzajı ve ferah kullanım alanlarıyla sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca söz konusu proje Kuzey Grup İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 1.576 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Çevreye uyumlu proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Kuzey Grup İnşaat A.Ş. güvencesi ile tasarlanan proje 1.576 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında 4 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Bu blok içerisinde toplam 24 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 95 metrekare olmaktadır. Site girişi ve güvenlik kulübesi de dahil olmak üzere, tesis genelindeki kamera odası ve güvenlik kameraları ile yaşam alanında güvenliği artırmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Aynı zamanda misafir otoparkı da yer almaktadır. Ayrıca, her katta yaşayan kat peyzajı ve dış cephe çiçeklikleri ile birlikte giriş lobisi ve resepsiyon gibi ortak alanlar da mevcuttur.

Engelli kullanımına uygun asansörler tüm dairelerde mevcuttur. Bu modern ve lüks daireler, yaşam alanınızda konfor ve işlevselliği bir arada sunmaktadır. Söz konusu projede daireler yerden ısıtmalı özelliğe sahiptir. Otomatik panjur ve yüksek tavanlar gibi detaylar bulunmaktadır. Dairelerin tamamında, asma tavanlar ve gömme spotlu aydınlatmalar gibi şık tasarımlar tercih edilmiştir. Ayrıca banyolarda Vitra marka gömme rezervuarlı klozetler ve duşlar mevcuttur. Salonlar, yatay panoramik pencereler sayesinde güneş ışığının bolca girmesine izin verilmektedir. Her dairede 2 balkon bulunmaktadır. Bununla birlikte yatak odasına ait çamaşır kurutma balkonu gibi pratik detaylar da düşünülmüştür. Salon ve yatak odalarında 2 adet gömülü klima altyapısı da sağlanmıştır.

Kuzey Almila Evleri konumu hakkında

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde yer alan proje Ulucak İstiklal Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin karmaşasından uzakta olan proje otobana 3 dakika uzaklıktadır. Ayrıca İzmir Bornova’ya 5 dakika mesafede doğa ile iç içe bir konumdadır. Yakın çevresinde okullar ve semt pazarı yer almaktadır. Bunun yanı sıra otobüs durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Kuzey Almila Evleri fiyatları ne kadar?

Kuzey Almila Evleri projesinde erken gelenlere özeli fiyat avantajları mevcuttur. Brüt 105 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.200.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projenin teslim tarihi Aralık 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında daha detaylı bilgi için 0232 878 85 84 veya 0507 020 00 30 numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…