Kategoriler
Proje Haberleri

Kuzey Center Kastamonu’da yükseliyor

Bilsezer İnşaat imzası ile Kuzey Center projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Kastamonu ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projede satışlar da aynı şekilde devam etmekte.

Proje, iki konut bloğundan meydana geliyor. Bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde tasarlanan projede iki konut bloğunun yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Kuzey Center projesinde yer alan blok on bir katlı olarak tasarlanmış durumda. Proje kapsamında alıcı ve yatırımcılar için 85 adet satılık konut bulunuyor.

Projede yer alan dairelerin özellikleri neler?

Kuzey Center projesinde yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar iki farklı daire tipinde tasarlanmış olsa da üç farklı büyüklüğe sahip olacak şekilde hayata geçiriliyorlar. Projede bulunan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan 1+1 konutlar 55 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Projede bulunan 2+1 konutlar ise 72 metrekare ve 77 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde yaşama kazandırılıyor.

Site sakinleri için proje, birçok açıdan avantajlı olarak yaşama kazandırılıyor. Projede alışveriş merkezi bulunuyor, cadde mağazaları ile alıcıların ilgisini çeken proje konut sahiplerinin birçok ihtiyacını içinde barındırıyor. Hastanelere yakın bir konumda yükselen proje, caddeye de yakın. Site sakinleri için kapalı otopark ve özel güvenlik hizmeti de bulunuyor.

Projede bulunan konutların fiyatları ne kadar?

Kuzey Center projesinde yer alan 1+1 konutlar 170 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 2+1 konutlardan 72 metrekare olanlar 225 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Yine 2+1 tipteki fakat bu kez 77 metrekare olan konutlar ise 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Kuzey Center projesi teslim ve iletişim bilgileri

Projedeki konutların 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili bilgi almak isterseniz 0 366 212 79 70 numaralı telefon hattını arayabilirsiniz.