Kategoriler
Proje Haberleri

Ladin Evleri 2 satışları devam ediyor

Ladin Evleri 2 projesi krediye uygun yapısı ile İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Tuzcuoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tuzcuoğlu Yapı güvencesi ile yaşama geçirilen projede her biri 7 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu konumlandırılmıştır. Söz konusu bloklarda ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 120 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal faaliyet alanları içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, geniş peyzaj alanı, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı salon bulunmaktadır.

Kapalı otoparktan direkt katlara ulaşan asansör sistemi, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ebeveyn banyosu, duşakabin, giyinme odası, vestiyer, kiler gibi pek çok özellik yer almaktadır. Projede fiber internet altyapısı mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ladin Evleri 2 konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Silivri İlçesi Yeni Mahalle’de inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje kapalı pazar yerine yürüme mesafesindedir. Yakın çevresinde market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Ladin Evleri 2 fiyatları ne kadar?

Ladin Evleri 2 projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. İskanı alınmış projede farklı katlarda son 3 adet daire kalmıştır. Brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (541) 779 97 79 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…