Kategoriler
Proje Haberleri

Ladin Evleri 2 satışları devam ediyor

Ladin Evleri 2 projesinde yer alan dairelerin dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Ladin Evleri projesinin 2. etabı olan bu etap iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi Tuzcuoğlu Yapı firması tarafından hayata geçirilmiştir.

İstanbul Avrupa Yakası, Silivri İlçesi, Yeni Mahallesi’nde hayata geçirilen projede tek tip daire seçeneğine yer verilmektedir. Konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Projede yer alan bu evlerin büyüklükleri ise brüt olarak 140 metrekaredir. Dairelerin net olarak büyüklüğü ise 120 metrekare olarak tasarlanmıştır. Oda sayısının 3+1 olduğu bu daireler oldukça geniş ve konforludur. Sizlere sunulan bu evlere ve tayda bir şekilde inceleyerek değerlendirebilirsiniz. Konumu ve fiyatı bakımından detaylı bilgiler sizlere sunulmaktadır.

Projenin iç ve dış tasarımı hakkında

Projenin iç ve dış tasarımı genel olarak geniş ve konforlu odaları ile sizlere sunulmaktadır. Üstelik her konumundan güneş alan bir yapıya sahiptir. 7/24 güvenlik kameralı ile izlenen bu evlerin, bahçe peyzaj alanları bulunmaktadır. Hatta çocuk oyun parkı gibi birçok sosyal alan mevcuttur. Aynı zamanda yüzme havuzu da vardır. Konut projesi aktivitelerinizi kolay bir şekilde gerçekleştireceğiniz, ayrıca rahat hareket edeceğiniz bir konuma sahiptir. Kat sayısının 8 olduğu bu binadaki ısıtma sistemi merkezidir. Banyo sayısı her dairede 2 tanedir.

Ladin Evleri projesinin konumu ve fiyatı

Ladin Evleri projesinin konumuna bakacak olursak merkeze yakın olan konumu sayesinde sizler istediğiniz yere kolay ve hızlı bir şekilde gidebilirsiniz. Ulaşım olanağı olarak çevresinde bulunan toplu taşıma araçları gibi araçlar mevcuttur. Aynı zamanda otoparkının da bulunduğunu söylemek gereklidir. Otoparkı sayesinde sizler arabanızı kolay bir şekilde park etme hakkını sahip olursunuz. Konumunun iyi olması bir avantajdır. İstanbul Silivri’de bulunan bu evler 590 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Konut projesinde fiyatlar bu şekilde fiyatlandırma yapılmıştır. Aynı zamanda fiyatına bakılacak olursa 3 + 1 daire için oldukça uygundur. Odalarının geniş ve ferah olması aynı zamanda 2 tane banyo bulundurması da avantaj sayılabilir.

Bu şekilde Ladin Evleri 2 projesinde satılık olan 3 + 1 daireleri detaylı bir şekilde anlatmıştır. Oda sayısı bakımından geniş ve ferah odalar bulundurmaktadır. Isıtma sisteminin merkezi olması ve site içerisinde bulunarak birçok aktiviteye önünüze sunulması gerçeğini göz önüne alarak bu evleri değerlendirebilirsiniz. Üstelik görüntülü arama ile gezme fırsatını yakalayarak da detaylı bir bilgi sahibi olma şansını kullanabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (541) 779 97 79 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…