Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Lâl Bahçe projesindeki her dairede gizli kasa ve buğu önleyici

Yeşil peyzaj alanlarının bolluğuyla dikkat çeken Lâl Bahçe projesindeki satışlar devam ediyor. Kiptaş ve HYK Yapı tarafından yaşama kazandırılan proje, Başakşehir’de yüzde 79’u açık alan olan tek site olma özelliğini taşıyor.

Tasarımının FTP Mimarlık tarafından yapıldığı projedeki her daire için ikişer araçlık yan yana misafir otopark alanı bulunuyor. Kapalı otoparkın yanı sıra bisiklet garajına da yer verilen projede, elektrikli araçlar için şark istasyonu yer alıyor.

Dairelerinin hemen teslim edildiği proje, 12 katlı tek bloktan oluşuyor. Blokun üzerindeki teras da yeşil alanlarla kaplıyken projenin arsa alanı, 3 bin 625 metrekare büyüklüğünde.

Lâl Bahçe projesinde ev özellikleri

Projenin katlarında özel havalandırmalı çöp odası bulunuyor. Dairelerinde klimanın yer aldığı projedeki her evde kişiye özel ve şifreli kasa bulunuyor. Üstelik banyolara kurulan buhar önleyici sistem, ayna ve mobilyalardaki buğulanmanın önüne geçiyor.

İstanbul’un Avrupa Yakası’na konumlandırılan projedeki kat ve daireler arasında ses ve ısı izolasyonu yerleştirilmiş durumda. Akıllı ev altyapısının bulunduğu binanın tamamına yetecek kapasiteye sahip jenaratör, elektrik kesintilerine karşı önlemi oluşturuyor. Ayrıca her dairenin özel depo alanı bulunuyor.

Projedeki daire tipleri

Lâl Bahçe projesindeki normal katların tümünde dört odalı ve bir salonlu daire tipleri bulunuyor. Projedeki bahçe katında ise hem 4+1 hem de 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.  Daireler ise camekânla kaplı. Projedeki dört odaya ve dört salona sahip daire tipleri, net 140.43 metrekare büyüklüğü ve net 149.9 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Bahçe katında yer alan üç odalı ve bir salonlu daire tipleri ise 125.58 metrekarelik net alana sahip.

Lâl Bahçe projesi nerede?

Lâl Bahçe projesi “Başak Mahallesi 5. Etap 2. Kısım, Mektep Sokak, Başakşehir/İstanbul” açık adresinde yer alıyor. Türk hamamı, yüzme havuzu gibi sosyal donatıları da bulunan projenin satış ofisine “0 (850) 480 12 00” telefon numarasından da ulaşılabiliyor.

Taşınmaz Haber