Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Lavinia Residence 248 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta

Lavinia Residence projesi Bursa’nın Nilüfer ilçesinde hayat buldu. Satışları yüzde 54,5 oranında tamamlayan Mehmet Ali Can İnşaat, teslimleri Ağustos 2021 tarihinde başlatıyor. Minimum 248 bin TL’den başlayan daireler banka kredisine uygundur.

Lavinia Residence proje özellikleri

Bursa’nın gelişim ve dönüşümde öne çıkmaya devam eden Nilüfer ilçesinde hayat bulan yeni konut projesine Lavinia Residence denildi. Mehmet Ali Can İnşaat’ın imzasını taşıyan yeni yerleşim alanı, L şeklinde bloktan meydana gelmiştir. 110 daireyi kapsayan proje, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon üzerinden satışa sunuluyor. Daire boyutlarını 1+1’ler için brüt 60, net 40 metrekarelik bir genişlikle sınırlandıran proje sorumluları; 2+1 daireleri brüt 70, net 50 ila 100 metrekare büyüklüğe çıkarmıştır. Esin kaynağını Yeşil Bursa olarak duyuran şirket, proje içerisinde araç trafiğini ortadan kaldırmış; trafik yoğunluğunun yerine 1.500 metrekarelik alanı yeşil alanlara ayırmayı tercih etmiştir.

Projede sosyal donatı özellikleri

Gelişim sürecini devam ettiren Lavinia Residence projesi, kameralı güvenlik sistemleriyle çevre denetimini gerçekleştirir. Alan kirliliğinin yaratmadığı yerleşim alanında araç güvenliği kapalı otopark ile üst düzeye çıkarıldı. Bina içlerinde asansör kullanan şirket, bu sayede küçük, büyük, hasta veya sağlıklı insan ayırt etmeksizin hizmette fiziksel yorgunluğu minimuma indirir. Anahtar teslimlerini ankastre beyaz eşya ile tamamlayan proje, 2020’nin değişen yaşam koşullarına uyum sağlayan balkon tasarımlarıyla da gönülleri fethediyor.

Projede daire fiyatları

Lavinia Residence projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Minimum konut fiyatının 1 oda 1 salon için 248 bin TL’den başladığı bilgisine karşılık; 2 oda 1 salonlar için istenilen minimum fiyat 304 bin TL’den başlayarak 435 bin TL’ye çıkmaktadır. Alıcının tercihlerine göre değişen fiyatlar, yapımında C30 Bursa Beton tercih edilen proje için yeterince az gözüküyor. Üstelik isteğe göre şirket tarafından daire teslimleri eşyalı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Yerden ısıtma gibi yaşamı konfora çeviren pek çok özelliğin bir araya getirildiği projede detaylı bilgi öğrenmek için, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi:

Görükle Mah. Volkan Sok. Nilüfer/Bursa

0224 413 9363

[email protected]