Kategoriler
Proje Haberleri

Lavinya Villaları Temmuz 2023’te teslim

Lavinya Villaları konut projesi özel mimari tasarımı ve modern yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Özkal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 2.842 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 4 adet villa bulunmaktadır. Bahsi geçen villalar ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Özkal Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 2.842 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 4 adet müstakil villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 tip olup, 2 katlı müstakil villalardan oluşmaktadır. Tüm villalar 710 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Üstelik villaların net büyüklüğü 254 metrekare olmaktadır. Villaların güvenliğinin sağlanması için 7/24 kameralı güvenlik sistemi kullanılmaktadır. Tüm villalar için 2 araçlık müstakil açık otopark alanı mevcuttur. Her villanın kendine özel 32 metrekarelik müstakil yüzme havuzları ve bahçe kullanım alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte 68 metrekarelik bahçe terasları yer almaktadır. Her villaya özel 12 metrekarelik depo alanı yer almaktadır. Dış özellikler içerisinde kablo TV ve merkezi uydu sistemi bulunmaktadır. Villalar müstakil girişlere sahip olup giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik akıllı ev sistemi özelliği ile birlikte tüm konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. İç yapısı içerisinde ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası, gömme dolap, ısıcam, vestiyer, spor aydınlatma gibi donatılar yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Lavinya Villaları konumu hakkında

İstanbul’un Silivri İlçesi’nde yer alan proje Fevzi Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehrin en güzel sahil ilçesinde yükselen proje Değirmenköy’de yer almaktadır. E-5’e 400 metre, Silivri merkeze 10 dakika, Selimpaşa’ya 20 dakika, Kumburgaz’a 30 dakika, Büyükçekmece’ye 35 dakika ve Beylikdüzü’ne 40 dakikadır. Kuzey Marmara otoyolunu kullanarak Çatalca’ya 30 dakika ve İstanbul havaalanına 40 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Lavinya Villaları fiyatları ne kadar?

Lavinya Villaları projesinde villaların fiyatları bulundukları konuma göre değişiklik göstermektedir. Proje kapsamında yer alan 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 9.000.000 TL ile 11.000.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca projenin teslim tarihi Temmuz 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(554) 345 51 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…