Kategoriler
Proje Haberleri

Le Chic Bodrum projesinde yaşam başladı

Le Chic Bodrum projesi denize sıfır konumda, lüks mimari tasarımı ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ataman İnşaat ve Deniz GYO tarafından hayata geçirilmektedir. 40 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projede 89 adet villa yer almaktadır. Söz konusu proje 12 ay yaşama uygun rezidans konseptine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ataman İnşaat ve Deniz GYO güvencesi ile geliştirilen proje 40 dönüm arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 12 ay yaşama uygun 89 adet villa yer almaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 202 metrekaredir. 3 artı 1 villaların net büyüklüğü ise 155 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 konut tipindeki villaların büyüklüğü brüt 217 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 151 metrekare olmaktadır. Proje içerisinde KayaPalazzo’nun işletmiş olduğu 69 odalı butik bir otel yer almaktadır. Bununla birlikte İstanbul’un en gözde mekanlarından olan Lacivert restoran bulunmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Proje geniş sosyal faaliyet alanlarını bünyesinde barındırmaktadır. İçerisinde kapalı spor salonu, spa merkezi, açık ve kapalı yüzme havuzu, kids club, çocuk oyun alanı, köpek parkı, tenis kortu ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bununla birlikte 200*800 metrelik kum sahili, 3 adet iskele alanı, Vip shuttle ve Tekne Shuttle Hizmetleri mevcuttur. Üstelik projede house keeping hizmeti, room service ve teknik ekip hizmeti bulunmaktadır. Asansör sistemi ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Le Chic Bodrum konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Asarlık Mevki Adnan Menderes Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar denize sıfır konumda eşsiz bir manzaraya sahiptir.

Le Chic Bodrum projesinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan villalar mevcuttur. Villaların fiyatı ise konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 542 313 24 42 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…