Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Lefkoşa’da ilk: İş merkezi ve rezidans konseptli Celsus projesi

White Lotus Development, Kuzey Kıbrıs’a iş merkezi ve rezidans konseptli Celsus Business Center & Residence projesini inşa edecek. Önümüzdeki yıl tamamlanması planlanan proje, konseptiyle Lefkoşa’da ilk olacağı belirtildi.

White Lotus Direktörü Mimar Çiğdem Nailer “Ülkemizde bir örneği daha bulunmayan Celsus Business Center & Residence birbirinden tamamen bağımsız girişleri olan, aynı zemin üzerinden yükselen iki kule olarak tasarlandı. Zemin katta her biri 150 m² olan sekiz adet konsept mağaza bulunuyor. 22 daire, 64 ofis, 157 açık ve kapalı otopark alanını barındıran projemiz, birinci katında pozitif enerji değişimi için kurgulanan Zen bahçesi ve üst katında yer alan spor salonu ile misafirlerine ayrıcalıklı alanlar da sunuyor.” ifadelerini kullandı.

Çevreye duyarlı yapılar kullanıldı

Projenin yapımında çevre dostu yapılar kullanılmaya özen gösterildiğini belirten Direktör Nailer, “Celsus’un Kıbrıs’taki iş hayatına ve sosyal yaşama katkıda bulunacağına inanıyoruz. Bölgenin çehresini değiştirirken, çalışma hayatına da özlenen profesyonelliği, konforu, servisi ve ekonomik çalışma alanlarını sunacak. Zaten bunu binaya adım attığınız andan itibaren hissetmeye başlıyorsunuz. Aynı zamanda yurtdışından Kıbrıs’a gelen iş insanlarının ihtiyaç duydukları çalışma ortamı ve ofis hizmetlerinin verileceği emsalsiz bir proje olarak da öne çıkıyor.” dedi.

“Aynı zamanda yurtdışından Kıbrıs’a gelen iş insanlarının ihtiyaç duydukları çalışma ortamı ve ofis hizmetlerinin verileceği emsalsiz bir proje olarak da öne çıkıyor.” diyen Direktör, 32 metrekare ile 435 metrekare büyüklükleri arasında ofis seçeneklerinin bulunduğunu kaydetti.

Esnek çalışma alanları

Çiğdem Nailer, 50 kişilik toplantı salonlarının ve 106 kişilik konferans salonunun yanı sıra projede, sekreterlik, güvenlik ve ikram hizmetleri gibi çok sayıda özelliklerinin bulunduğunu söyledi. Mimar Çiğdem Nailer, ayrıca, “Celsus Business Center, kullanıcılarına esnek çalışma alanları sunuyor” değerlendirmesinde bulundu.

Kira garantili ofisler

White Lotus Satış ve Pazarlama Direktörü Erinç Nailer, projede kârlı bir yatırım modelinin uygulandığını dile getirerek Celsus projesinin beş yıl boyunca her sene yüzde 7 oranında; toplamda ise yüzde 35 oranında kira garantisi ve kirada banka garantisi gibi avantajlarını sunduğunu kaydetti.

Satış ve Pazarlama Direktörü Nailer, garantiyi taahhüt güvencesine aldıklarını işaret etti. “Direktör Nailer Ayrıca sunduğumuz yıllık peşin kira garantileri ve taksit ödemeleri süreci için verdiğimiz taahhütlerde garanti veriyoruz. Bu avantajlar yatırımcıların projemize olan ilgisini artırıyor.” dedi.