Kategoriler
Emlak Konut Haberleri Manşet Proje Haberleri

Legend Life Towers projesindeki sosyal donatılar

Yükselen Grup’un imzasının bulunduğu Legend Life Towers projesi, 25 bin 109 metrekare genişliğindeki bir arsa alanı üzerinde yükseliyor. İki bloktan oluşacak konut projesinde 240 adet konut, 50 adet ticari alan ve 18 adet ofis bulunuyor. Yaklaşık 15 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projenin 2021 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Ankara’da inşa edilen projedeki konutların fiyat listesi henüz belli değil.

Projedeki sosyal donatılar nelerdir?

15 bin metrekare genişliğindeki yeşil alana dünyadaki farklı yerlerden getirilen tohumların ekildiği Legend Life Towers projesinde; kapalı yüzme havuzu, koşu parkurları, bisiklet yolları, fitness merkezi, pilates ve yoga salonları, SPA [Sudan Gelen Sağlık (su ile terapi yöntemi)], masaj salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, lobi ve dinlenme bölümleri, botanik bahçeleri, alışveriş mağazaları, kafeteryalar, restoranlar, futbol sahaları, basketbol sahaları, çocuk oyun parkları, küçük golf sahası, kaykay pisti, tenis kortları ve voleybol sahaları bulunuyor.

Projede 0 ile 6 yaş arası ve 6 ile 12 yaş arası çocuklar için ayrı oyun alanları ve çocuk bahçeleri bulunuyor. Ayrıca, aralıksız çalışan güvenlik hizmetlerinin yanı sıra yer altına inşa edilecek otopark da projede mevcut durumda. Dünya mutfaklarından servislerin bulunacağı sitedeki restoranlarda, ülkemizin farklı yörelerinden lezzetler de sunulacak.

Projedeki konut seçenekleri nelerdir?

Mamak’ta yükselen Legend Life Towers projesindeki 2+1 tipindeki daireler net 85 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler net 131 metrekare genişliğinde, 4+1 tipindeki daireler ise net 160 metrekare genişliğinde inşa ediliyor. Daire hollerinin depolama alanı olarak kullanılmak üzere konut içerisinde bulunduğu projedeki 3+1 tipindeki dairelerde Vestiyer Odası, Çamaşır Odası, Ebeveyn Giyinme Odası bulunurken 4+1 ve 3+1 tipindeki konutlarda Çalışma Odası yer almaktadır.

Legend Life Towers projesi nerede yükseliyor?

Mamak AŞTİ’ye 2,5 kilometrelik mesafede bulunan Legend Life Towers, AVM’leri çevresine alıyor.

Kızılay’a 10 kilometre, hastanelere ve Çevre Yolu’na çok yakın mesafelerde konumlanan proje; Akşemsettin Mahallesi, Sultan Fatih Caddesi (IKEA Yanı) Mamak / Ankara açık adresinde bulunurken aşağıdaki telefon numarasından proje yetkilisine ulaşabilirsiniz:

+90 (312) 390 12 90