Kategoriler
Gündem

Lens İstanbul Yaşam Merkezi yoğun ilgi gördü

Lens Yapı tarafından hayata geçirilen Lens İstanbul projesinde bin 162 konut ve 85 adet ticari alan bulunuyor. 33 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunan projenin mağazaları ve eğlenceli etkinlikleri ise büyük ilgi topladı.

İçerisinde mağazalar, restoranların yanı sıra eğlence ve sanatsal etkinliklere yer veren Lens İstanbul Yaşam Merkezi, açılışından itibaren iki hafta geçmeden binlerce ziyaretçi aldı. Merkez, 29 Ekim’de açılırken Kurtköy halkının Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullananların uğrak mekânı oldu.

Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi olarak nitelendiren yerin çevre illerden de ilgi gördüğü belirtiliyor. Lens İstanbul Yaşam Merkezi, avantajlı bir konumda bulunuyor. TEM, E-5, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün kesişim noktasında yer aldığı belirtilen projenin meydanında metro istasyonu da yer alıyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi‘nde neler var?

Tanınmış birçok kafeterya, restoran ve mağazaların olduğu Lens İstanbul Yaşam Merkezi içerisinde sanatsal etkinliklerin yanı sıra diğer eğlence etkinliklerine de yer veriliyor. Projede, Türkiye’nin en büyük oyuncak müzesi ve ülkemizin önemli ressamlarından olan Devrim Erbil’in sanat galerisi de bulunuyor. 

85 adet cadde dükkânı içerisinde barındıran projedeki ziyaret yoğunluğunu değerlendiren Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert KutluLens İstanbul Yaşam Merkezi’nin iki hafta dolmadan binlerce kişi tarafından ziyaret edilmesi bizi çok mutlu etti. Görüyoruz ki İstanbul’un böyle bir alana ihtiyacı varmış. Lens İstanbul Yaşam Merkezi’ne gelenler açık alanda alışveriş keyfinin tadını çıkarabildikleri gibi kafe ve restoranlarda sosyalleşebilme imkanı buluyor.” dedi.

Proje nerede bulunuyor?

Sosyal aktivitelerin bulunduğu proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yürüme mesafesinde yer alıyor. Kurtköy – Yenişehir metro istasyonu projenin meydanına açılıyor. Yüksek hızlı tren istasyonuna da yakın mesafede konumlandırılan proje; TEM, E-5, Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün kesişim noktasında yer alıyor. 

Proje; Yenişehir Mahallesi Osmanlı Bulvarı No: 3 Pendik / İstanbul açık adresinde bulunuyor.