Kategoriler
Proje Haberleri

Levvel Maltepe oturuma hazır

Levvel Maltepe projesi iskanı alınmış olup, oturuma hazır durumdadır. Projenin konumu ise İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zaman bu proje HDC Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen tek blokta 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Konforlu yaşam alanlarıyla dikkat geçen bu proje hakkında detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

HDC Yapı güvencesi ile tasarlanan projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Site içerisinde konumlanan bu blokların içerisinde 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekare iken, net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanı, çardak-kamelya alanı gibi özellikler sosyal bir yaşam sunmaktadır. Aynı zamanda dış özellikler içerisinde jeneratör yer almaktadır.

Bu konutlar, birinci sınıf ultra lüks malzemeler ve işçilik kalitesiyle inşa edilmiştir. Dairelerde ebeveyn banyo, kapalı mutfak, Teka CEF5 marka üçlü ankastre set, Buderus marka kombi, Bocchi vitrifiye ve armatürler, laminant parke, ıslak zemin seramik, spot aydınlatma, vestiyer dolabı, klima alt yapısı yer almaktadır. Ayrıca, dairelerde bulunan kapalı mutfağı, yemek pişirme işlerinizi konforlu bir şekilde yapmanıza olanak tanımaktadır. Bocchi vitrifiye ve armatürler de mutfak ve banyolarda şık bir görünüm sağlamaktadır. Dairelerde bulunan elektrikli panjur sayesinde güneş ışınları kontrol edilebilmektedir.

Levvel Maltepe konumu hakkında

İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer alan proje Bağlarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu konum, şehrin en önemli arterlerinden biri olan E-5 Karayolu’na ve metro istasyonuna yalnızca 4 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca bölgede birçok alışveriş merkezi, market ve restoran bulunmaktadır.

Levvel Maltepe fiyatları ne kadar?

Levvel Maltepe projesinin iskanı alınmış olup oturma hazır durumdadır. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 5.600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(312) 332 53 53 veya 0(530) 870 64 54 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…