Kategoriler
Proje Haberleri

Liberté Göktürk Koray GYO ile Göktürk’te yükseliyor

Liberté Göktürk projesi, Türkiye’ye imza niteliğinde projeler kazandıran Koray GYO tarafından şehir yaşamı ile doğayı bir araya getirmeyi hedefliyor. Önemli projelerine bir yenisini daha ekleyen şirketin yeni projesi İstanbul’un gözde yerleşim yerlerinden olan Göktürk’te yükselecektir.

Koray GYO’nun yeni projesi Liberte Göktürk projesinin ruhsat süreci tamamlanmıştır. Üstelik şirket, bütün deneyim, bilgi birikimi ve enerjisiyle şehir yaşamının devamlı gelişen ve değişen ihtiyaçlarına uygun, insan odaklı projeler geliştirmektedir. Koray GYO, yeni projeleri için keyifli bir yaşam fırsatı sunmayı hedeflemektedir. Bunun haricinde ise kârlı bir yatırım aracı olmasına da odaklanmaktadır.

Doğaya komşu konumda 118 konut ve 8 iş yeri

Liberté projesi İstanbul’un gözde yerleşimlerinden Göktürk’te yaşama geçirilmektedir. Söz konusu proje toplamda 22.119 metrekare alan üzerinde inşa edilecektir. Site içerisinde konumlanan tek blokta 118 adet konut ile 8 adet iş yerinden oluşacaktır. Üstelik Liberté, Göktürk’te doğa ile iç içe, sakin ve özgür yaşam alanı sunacaktır. Projede 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tipleri yer almaktadır. Bahçe katlarındaki her konuta ait özel bahçe alanı bulunacaktır. Ayrıca diğer bütün katlarda ise balkon bulunacaktır.

Liberté Göktürk Koray GYO’nun onlarca yıllık tecrübesinin yansıması olacak

Koray GYO Genel Müdürü Murat Oktay, projenin yaşama geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Oktay; “Köklü geçmişiyle Türkiye’ye imza projeler kazandıran şirket olarak yeni projemizi başlatmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu projemiz ile İstanbul’un yeni yükselen değeri olacağına inanıyoruz. Bununla birlikte doğayla iç içe olmasıyla beraber İstanbul şehir merkezi sınırları içerisinde yer almaktadır. Liberté projemizle bütün tecrübemizi aktardığımız benzersiz ve yatırım getirisine sahip bir değer oluşturmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullanmıştır.

Diğer emlak haberlerine ulaşmak için tıklayınız…